středa 24. prosince 2014

Stárneme a zmrdovatíme

Čas byl nemilosrdný a ze 3 bukvic, co spolu trávil tolik času, že se na Facebooku mohly dát do vztahu, se stali 3 osamělý jezdci. Já, Bába a Kchari, aktuálně 3 blbečkové, co jezděj na kole tak málo, že ve složitějších pasážích (mírná levotočivá zatáčka s klesáním 0,7%) nasazují balanční kolečka z dětských kol (Kchari v tom navíc vidí určitou formu sexuálního uspokojení).

Archivní snímek: Pamatujete? Trip na Točník a Žebrák se skutečně vydařil. Autoatlas Philla Collinse, zobrazující pouze obrysy republiky, nás přesto dovedl. Dodnes zůstává záhadou, zda Kchari po cestě skutečně masturboval.

Ačkoliv nikoho nezajímá, co s náma je, využiju prostoru k nemilosrdné dehonestaci vlastních kamarádů, o který mám alespoň nějaký info, ale i sebe:


Na biku aktivně nejezdím už 3,5 roku. Místo toho jsem se rozhodl hledat blahobyt a prosperitu ve vodách realitního trhu. Dál řeším fatální nespokojenost s velikostí vlastního údu. Kolo jsem prodal a jezdím na sbírce Bábovo cyklotronů.

Bába
Začal se hrabat v mrtvejch lidech, pokouší se o felčarskej titul a začal nakupovat kola za horentní sumy, na kterejch stejně nejezdí, protože neudrží rovnováhu. Počet bicyklů vyrovnal počtu končetin. Aktuálně nejaktivnější a nejrozmrdanější člen dávného společenství.

Kchari
Ztratil jsem kontakt, po 3 letech jsme si napsali pár vět na Skypu. Na oko zdárně pokračuje ve studiu, nicméně s nejvyšší pravděpodobností uvízl ve světě nekvalitní černošské pornografie a bez odborné pomoci se donekonečna pohybuje v začarovaném kruhu černošských klobás. Kola prodal, aby nakoupil učebnice, který maj stejně slepený stránky.

Ve věku 23-25 let jsme tak všichni odešli do bikové krize středního věku.

Tina

Žádné komentáře:

Okomentovat